4 فایده بی نظیر فندق برای سلامت بدن

4 فایده بی نظیر فندق برای سلامت بدن

به گزارش کونفه، خبر فوری نوشت: فندق سرشار از مواد مغذی است و مقدار زیادی پروتئین، چربی، ویتامین و مواد معدنی دارد. در این مطلب، چهار فایده اعجاب انگیز فندق برای سلامت بدن را خواهید خواند.



فندق که به عنوان فیبر نیز شناخته می شود، نوعی آجیل است که از درخت کوریلوس به دست می آید و بیشتر در ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و آمریکا کشت می شود. فندق طعم شیرینی دارد و می توان آنرا بصورت خام، بو داده یا آسیاب شده به شکل خمیر مصرف کرد. مانند سایر آجیل ها، فندق نیز سرشار از مواد مغذی است و دارای مقدار زیادی پروتئین، چربی، ویتامین و مواد معدنی است. در این مطلب، چهار فایده اعجاب انگیز فندق برای سلامت بدن را خواهید خواند.
۱) حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی
با مصرف فندق مقادیر قابل توجهی از ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی دریافت خواهید کرد. آنتی اکسیدان ها از بدن در مقابل استرس اکسیداتیو محافظت می کنند که می تواند به ساختارهای درون سلولی لطمه بزند، پیری زودرس را به همراه داشته باشد و خطر مبتلاشدن به انواع سرطان و بیماریهای قلبی را افزایش دهد.
۲) حفظ سلامت قلب
مصرف فندق می تواند در کاهش سطح کلسترول خون مؤثر باشد. افرادی که فندق مصرف می کنند، سطح کلسترول بد در آنها کاهش پیدا می کند. مصرف فندق سطح چربی خون را کاهش و سطح ویتامین E را بیشتر می کند. همین طور از آن جا که فندق سرشار از انواع اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است، فیبر زیادی دارد و حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم و پتاسیم است، مصرف آن به تنظیم فشار خون کمک می نماید.
۳) منبع غنی مواد مغذی
اگرچه کالری فندق زیاد است اما منبعی غنی از مواد مغذی و چربی های سالم می باشد. هر ۲۸ گرم فندق (تقریباً ۲۰ عدد مغز فندق) ۱۷۶ کالری دارد و ۱۷ گرم چربی، ۴٫۲ گرم پروتئین، ۴٫۷ گرم کربوهیدرات، ۲٫۷ گرم فیبر دارد. مغز فندق همین طور دربردارنده ی ویتامین (E)، تیامین یا ویتامین (B۱)، منیزیم، مس و منگنز است.
۴) کاهش خطر ریسک مبتلاشدن به سرطان
آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فندق موجب می شوند تا این مغز مغذی خواص ضدسرطانی هم داشته باشد. در بین انواع مغزها، فندق حاوی بیشترین مقادیر از آنتی اکسیدان هایی با عنوان پروآنتوسیانیدین ها است. تحقیقات نشان می دهند این ترکیبات آنتی اکسیدانی می توانند در پیش گیری از مبتلاشدن به انواع سرطان و حتی درمان آنها مؤثر باشند.

بیشتر بخوانید: روشی اشتباه برای دوقلوزایی؛ سفارش ها برای رفع نگرانی از یائسگی زودرس


۲۷۱ ۲۳۳







منبع:

1402/02/23
09:54:38
5.0 / 5
400
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
کونفه