سفارش متخصصان آمریکایی به مصرف پروتئین های سالم
کونفه: متخصصان تغذیه در آمریکا می گویند از این پس منابع پروتئینی سالم نظیر لوبیا، نخود و عدس در تغییرات پیشنهادی جدید در دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها نقش اساسی خواهند داشت.
به گزارش کونفه به نقل از ایسنا، در گزارشی که بتازگی توسط کمیته مشورتی وزارت کشاورزی آمریکا انتشار یافت، کارشناسان پیشنهاد می کنند که حبوبات حاوی پروتئین جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز و فرآوری شده هستند. آنها بعد از تحلیل و بررسی شواهد علمی در مورد این مورد به این نتیجه رسیدند.
در صورت تصویب، دستورالعمل های جدید بر پروتئین های گیاهی تاکید می کنند و همین طور مردم را تشویق می کنند که غلات کامل بیشتر بخورند و نوشیدنی های شیرین، نمک و غذاهای فرآوری شده کمتری مصرف کنند.
در این گزارش آمده است: شواهد قانع کننده ای در بررسی های سیستماتیک مشاهده شد که در آن الگوهای غذایی دارای سطوح بالاتری از لوبیا، نخود و عدس (که اغلب در بازار مواد غذایی به عنوان «حبوبات» عرضه می شوند) با نتایج سلامتی مفید مرتبط بودند.
به گزارش یونایتدپرس، در همین حال شواهد مرور سیستماتیک همین طور بطور مداوم نشان داد که الگوهای غذایی با مصرف بالاتر گوشت قرمز و فرآوری شده با نتایج مضر سلامتی مرتبط می باشد، در حالیکه الگوهای غذایی با مصرف بیشتر ماهی و غذاهای دریایی با نتایج سلامتی مفید مرتبط می باشد.
«آنجلا اودومز یانگ»، یک متخصص در اینباره اظهار داشت: شواهد قوی وجود دارد که نشان داده است الگوی غذایی سرشار از لوبیا، نخود و عدس با کاهش خطر بیماری مزمن مرتبط می باشد.
طبق دستورالعمل های غذایی موجود، این سه ماده غذایی هم به عنوان سبزیجات و هم به عنوان غذاهای پروتئینی طبقه بندی می شوند، اما کمیته سفارش کرد که آنها را از گروه سبزیجات حذف کرده و در صدر لیست غذاهای پر پروتئین قرار بگیرند. علت آن هم تشویق مردم به خوردن بیشتر پروتئین گیاهی است.
دستورالعمل های به روز شده، مطالعات گوناگون انتشار یافته را در مورد ارتباط طولانی مدت بین رژیم های غذایی مبتنی بر گوشت و بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری قلبی درنظر می گیرد.
بگفته متخصصان، بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است و کاهش مصرف گوشت و افزایش مصرف حبوبات می تواند به مقابله با این روند کمک نماید.
این گزارش همین طور سفارش می کند که مردم مصرف نوشیدنی های شیرین و نمک را کاهش دهند و در عین حال مصرف غلات کامل را بالا برند.
این گزارش جهت بررسی به وزارت کشاورزی و وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا ارائه شده است. در صورت تصویب، از سال آینده اجرائی خواهند شد و تا سال ۲۰۳۰ ادامه خواهند داشت.
بگفته متخصصان، پروتئین، ستون فقراتِ مکانیسم دفاعی بدن ما به حساب می آید برای اینکه آنتی بادی ها و سایر سلول های ایمنی از این ماده مغذی ضروری ساخته شده اند. اهتمام کنید در هر وعده غذایی از مواد خوراکی غنی از پروتئین مانند تخم مرغ، ماهی، مرغ، گوشت، لبنیات و غذاهای حاوی سویا استفاده کنید. پروتئین باکیفیت بالا را می توان در ترکیب سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، لوبیا، عدس و آجیل نیز یافت.
منبع: كونفه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب