محققان می گویند؛

رژیم غذایی كم كربوهیدرات ریسك نقایص مادرزادی را بالا می برد

رژیم غذایی كم كربوهیدرات ریسك نقایص مادرزادی را بالا می برد

كونفه: محققان دریافتند پیروی از رژیم غذایی كم كربوهیدرات در طول حاملگی ریسك داشتن نوزادی با نقایص جدی مادرزادی را بالا می برد.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه كارولینای شمالی نشان داده است در مقایسه با زنان حاملگی كه مصرف كربوهیرات شان را محدود نكردند، زنان دارای رژیم غذایی كم كربوهیدرات ۳۰ درصد بیشتر با خطر تولد نوزاد دچار نقایص لوله عصبی مواجهند.
به گفته محققان، این نقص مادرزادی می تواند باعث مرگ یا معلولیت در تمام عمر شود.
تانیا دزروزیرز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در حال حاضر می دانیم كه رژیم غذایی مادر قبل و در طول اوایل حاملگی نقش مهمی در رشد جنین دارد. نكته جدید در این مطالعه این است كه مصرف كربوهیدرات كم می تواند خطر تولد نوزاد مبتلا به نقص مادرزادی لوله عصبی را تا ۳۰ درصد افزایش دهد.»
وی در ادامه توضیح می دهد: «این مسئله نگران كننده است چراكه رژیم غذایی كربوهیدرات نسبتا متداول می باشد.»
مصرف ماده مغذی اسیدفولیك (ویتامین B۹) به خاطر كاهش ریسك نقایص لوله عصبی معروف است. این مطالعه نشان داده است كه مصرف رژیمی اسید فولیك در میان زنان آبستن دارای رژیم غذایی كم كربوهیدرات یا فاقد كربوهیدرات كمتر از نصف است.
طبق اعلام مركز كنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریكا، تمام زنانی كه قصد حاملگی دارند باید قبل و در طول حاملگی روزانه مولتی ویتامین حاوی حداقل ۴۰۰ میكروگرم اسیدفولیك مصرف نمایند.
به گفته محققان، بهترین منابع غذایی حاوی اسیدفولیك شامل سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج، مركبات نظیر آب پرتقال، حبوبات، برنج، جودوسر و پاستا هستند.

1396/11/16
15:33:48
5.0 / 5
5952
تگهای خبر: آب , ویتامین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کونفه