تاثیر خطرناك رژیم های كاملا گیاهی بر سلامت مغز
به گزارش كونفه ایسنا نوشت: نتایج یك بررسی نشان داده است كه رژیم های غذایی ˮگیاه محورˮ می تواند سلامت مغز را به خطر اندازد.
محققان بر مبنای بررسی های خود اظهار داشتند: روند رو به رشد استقبال از رژیم های غذایی گیاه محور می تواند سلامت مغز را تهدید كند چونكه «كولین» تركیب مغذی است كه از رژیم های غذایی گیاهی حذف می شود. این در حالیست كه در مطالعات گوناگونی بر فوائد رژیم های غذایی گیاه محور تاكید گردیده است. محققان افراد را به مصرف هر چه بیشتر سبزیجات و میوه ها تشویق می كنند چونكه معتقد به تاثیر مثبت این نوع رژیم غذایی برای سلامتی هستند. به صورت مثال، نتایج تحقیقات از آن حكایت می كند كه رژیم های غذایی گیاه محور خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی و دیابت را به ترتیب ۳۲ و ۲۳ درصد می كاهد. همینطور در بررسی دیگر آمده است تنها افزودن میزان میوه و سبزی بیشتری به رژیم غذایی خطر مبتلا شدن به سرطان را كاهش داده و طول عمر را زیاد می كند. با این حال، محققان انگلیسی نسبت به روند رو به رشد مصرف رژیم های غذایی گیاهی ابراز نگرانی كرده اند. به قول محققان ماده مغذی كولین همچون اسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن ضروری می باشد چونكه به میزان كافی در بدن تولید نمی گردد. بنابراین، دریافت این ماده مغذی از منابع غذایی اهمیت پیدا می كند. كولین در جنبه های مختلف متابولیسم از قبیل تركیب انتقال دهنده های عصبی، ساختار سلولی و متیلاسیون ضروری می باشد. نتایج بعضی از تحقیقات نشان می دهد كمبود كولین با خطر مبتلا شدن به بیماری كبدی، نارسایی عملكرد شناختی و حتی اختلالات عصب شناختی مرتبط می باشد. این ماده مغذی در رشد مطلوب مغز بخصوص در دوران جنینی كلیدی است. به گزارش مدیكال نیوز تودی، تخم مرغ، لبنیات، گوشت ماهی و مرغ منابع اصلی این ماده مغذی به حساب می آیند. خشكبار، حبوبات و سبزیجاتی از قبیل بروكلی حاوی پایین ترین میزان كولین هستند. ۴۷۲۱۲
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب