تأثیر فلفل تند بر جلوگیری از حمله قلبی
به گزارش كونفه ایسنا نوشت: مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است كه مصرف فلفل تند احتمال حمله قلبی را می كاهد.
متخصصان علوم پزشكی در بررسی های خود اظهار داشتند: مصرف فلفل تند با كاهش خطر مبتلا شدن به حمله قلبی كشنده مرتبط می باشد. افرادی كه در طول یك هفته بیشتر از چهار بار از این خوراكی مصرف می كنند ۴۰ درصد كمتر احتمال دارد به علت حمله قلبی جان خویش را از دست بدهند. همینطور خطر مرگ بر اثر عوامل مختلف در این افراد در مقایسه با كسانی كه از مصرف فلفل تند خودداری می كنند ۳۲ درصد كمتر است. محققان ایتالیایی به بررسی ۲۲ هزار و ۸۱۱ نفر از مردم این كشور پرداخته و برای مدت زمان هشت سال وضعیت آنان را تحت كنترل قرار دادند. به قول محققان مصون بودن افراد از خطر مرگ و میر به خاطر مصرف فلفل تند، مستقل از نوع رژیم غذایی آنان است. محققان اظهار داشتند: به بیان دیگر مصرف فلفل تند هم در افرادی كه رژیم غذایی مدیترانه ای دارند و هم برای كسانی كه از غذاهای ناسالم تری مصرف می كنند، مفید می باشد. به گزارش روزنامه ایندیپندنت، محققان همینطور تاكید نمودند یافته های بدست آمده جالب است اما نمی تواند نشان دهنده رابطه علت معلولی باشد و لازم است تحقیقات بیشتری در این حوزه صورت گیرد. ۴۷۲۱۲
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب