راهکاری نوین برای تقویت سیستم ایمنی و گوارش

راهکاری نوین برای تقویت سیستم ایمنی و گوارش

کونفه: شرکت دانش بنیان ایرانی با تولید عصاره مخمر، راهکاری کارآمد برای تقویت سیستم ایمنی و پیشرفت سلامت جسمی و روحی ارائه کرده است. این محصول با ترکیبات غنی از ویتامین های گروه B، اسیدهای آمینه، پروتئین و فیبر، علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند.


به گزارش گروه علمی ایرنا از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امروزه متخصصان عرصه تغذیه، به این نتیجه رسیده اند که حفظ سلامت و افزایش مقاومت بدن در مقابل عوامل بیماری زا، نیازمند توجه ویژه به تغذیه مناسب و مصرف مکمل های غذایی است. از روش های مؤثر برای تقویت سیستم ایمنی و پشتیبانی از سلامت کلی بدن، استفاده از عصاره مخمر است.
یک شرکت دانش بنیان که اولین تولیدکننده عصاره مخمر در ایران محسوب می شود، از سال ۱۳۹۲ این محصول را به بازار عرضه نموده است. این عصاره که از سلول های مخمر ساکارومایسس سرویزیه استخراج می شود، به عنوان منبعی غنی از مواد مغذی و مؤثر در صنعت غذا و مکمل های غذایی شناخته می شود.
مدیرعامل این شرکت درباب تاریخچه و دستاوردهای این مجموعه دانش بنیان در عرصه زیست فناوری اظهار داشت: شرکت ما از سال ۱۳۹۰ با هدف توسعه علم و فناوری در ایران تأسیس شده و به تولید و فرآوری محصولات زیست فناوری، میکروبیولوژی و علوم زیستی پرداخته است.
کیوان بهشتی مآل اضافه کرد: این عصاره به سبب ترکیبات غنی خود، می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک نماید. محیط داخلی دستگاه گوارش محل مناسبی برای فعالیت باکتری های مفیدست و تقویت و صیانت از این باکتری ها مانع از جایگزینی باکتری های مضر می شود و همین طور جذب مواد غذایی را بیشتر می کند. این عصاره حاوی تمامی ویتامین های گروه B بوده و همین طور شامل انواع اسیدهای آمینه، مواد معدنی، پروتئین و فیبر است که به تقویت سلامت جسمی و روحی کمک می نماید.
وی درباره ی مزایای عصاره مخمر اظهار داشت: مصرف این عصاره نه فقط به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید بلکه به فعالیت بهتر فلور طبیعی دستگاه گوارش یاری رسانده و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری می کند.
بهشتی مآل درباره ی کاربرد این محصول در صنایع غذایی بیان داشت: عصاره مخمر در تهیه نان، ماکارونی، سوپ های آماده و غنی سازی آرد و نان مورد استفاده قرار می گیرد. به سبب طعم بهتر و پروتئین بیشتر، این محصول به افزودنی محبوبی در فرمولاسیون غذای انسانی در کشورهای اروپایی تبدیل گشته است.
وی اضافه کرد: این ماده با توسعه پرزهای روده و بهبود جذب مواد غذایی جیره، به پیشرفت عملکرد رشد طیور کمک کرده و همین طور بهبود وضعیت بهداشتی و افزایش ایمنی گله های مرغ گوشتی از دیگر مزایای آنست.
بهشتی مآل با اشاره به کاربرد عصاره مخمر در مصارف آزمایشگاهی و دارویی، عنوان کرد: این عصاره در تهیه محیط های کشت باکتریایی، تولید واکسن و قرص های تقویتی استفاده می شود و به عنوان منبع غنی ویتامین های گروه B در حوزه پزشکی و آرایشی نیز کارآیی دارد.
به گفته وی، این شرکت دانش بنیان، سالانه ۱۵۰۰ تن عصاره مخمر تولید می کند و با اشتغال زایی برای ۳۰ نفر، این محصول را با قیمتی رقابتی بومی سازی کرده و مانع خروج ارز از کشور شده است.
بهشتی مآل اشاره کرد: مقایسه قیمت های ما با نمونه های خارجی نشان میدهد که عصاره مخمر تولیدی ما حدود یک سوم قیمت نمونه های خارجی است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با تکیه بر رویکرد ادامه نوآوری و کیفیت در تولیدات اظهار داشت: هدف ما خلق فردایی روشن تر با ارائه محصولات باکیفیت بالا در عرصه علوم زیستی و کمک به خودکفایی کشور است.




منبع:

1403/11/21
11:38:24
5.0 / 5
253
تگهای خبر: بازار , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه