به این چند دلیل با عجله غذا نخورید
کونفه: سریع غذا خوردن می تواند بر سلامت کلی بدن تأثیر بدی بگذارد.
به گزارش کونفه، افزایش حجم و فشردگی ساعات کار سبب شده که بسیاری در زمان غذا خوردن شتاب و عجله کنند، غذا خوردن سریع علاوه بر دیر هضم شدن غذا و بروز اختلالات گورارشی عوارض دیگری نیز در پی دارد، بهتر است بمنظور پیش گیری از بیماریهای گوارشی و سایر بیماریهای در رابطه با آن در سبک غذا خوردن خود تجدید نظر نماییم.
همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: در صورتیکه متخصصان تغذیه سفارش به آرام غذا خوردن می کنند، مشغله و برنامه های زیاد کاری افراد در دنیای پرشتاب امروزی، آنها را وادار می کند که وعده های غذایی خودرا با عجله مصرف کنند. با این وجود، دلیلهای قانع کننده ای از بهبود هضم غذا گرفته تا افزایش هوشیاری، برای تجدید نظر در این رویکرد عجولانه وجود دارد. در این مطلب به ۶ دلیل درباره ی اینکه چرا مزه کردن آهسته غذا تمرینی باارزش است، اشاره کرده ایم.
بهبود هضم
سریع غذا خوردن می تواند روند هضم غذا را مختل کند. جویدن کامل و اجازه دادن به آنزیم های گوارشی برای تجزیه مواد مغذی غذا برای هضم کارآمد و جذب مواد مغذی بسیار اهمیت دارد.
افزایش جذب مواد مغذی
وقت گذاشتن برای لذت بردن از طعم هر لقمه از غذا به بدن اجازه می دهد تا مواد مغذی را بطور موثرتری جذب نماید. هنگامی که غذا به درستی جویده شود، دستگاه گوارش می تواند حداکثر ارزش غذایی را از وعده غذایی مصرف شده استخراج کند.
خوردن آگاهانه غذا و انتخاب های سالم
عجله در خوردن اغلب منجر به انتخاب نامناسب و مصرف بی حد غذا می شود. پذیرش سرعت آهسته تر به افراد این امکان را می دهد که انتخاب های غذایی آگاهانه و سالم تری داشته باشند و سلامت کلی خودرا ارتقاء دهند.
مدیریت بهتر وزن
آهسته غذا خوردن به بدن زمان بیشتری می دهد تا احساس سیری را ثبت کند. این به نوبه خود می تواند از پرخوری جلوگیری کرده و با اجازه دادن به مغز برای تشخیص علایم سیری به مدیریت بهتر وزن کمک نماید.
لذت از طعم و مزه غذا
مصرف عجولانه وعده های غذایی ممکنست موجب لذت نبردن از طعم و بافت غذا شود. وقت گذاشتن برای مزه کردن هر لقمه، تجربه لذت بخش تری را برای شما فراهم می آورد.
کاهش استرس و بهبود سلامت بدن
خوردن عجولانه ناشی از استرس می تواند موجب تاثیر استرس روی سیستم گوارشی شود و به نوبه خود بر سلامت کلی تأثیر بگذارد. غذا خوردن با سرعتی آرام تر، رابطه مثبت با غذا را تقویت کرده و از سلامت عاطفی حمایت می کند.
خط پایان
در دنیایی که اغلب برای سرعت و کارایی ارزش قائل است، کاهش سرعت برای لذت بردن از یک وعده غذایی ممکنست غیرمعمول به نظر برسد. با این وجود، فواید پرهیز از خوردن عجولانه بر مضرات آن می چربد و از بهبود هضم تا انتخاب های غذایی آگاهانه را در بر می گیرد، آهسته تر غذا خوردن می تواند به سلامت و تندرستی کلی کمک نماید. بنابراین، دفعه بعد که خودرا بر خوردن یک وعده غذایی آماده می کنید، هر لقمه را حسابی مزه کنید و به بدن و ذهن خود اجازه دهید تا بطور کامل از غذا لذت ببرند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب