نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد؛

مصرف میوه و سبزیجات خام به تقویت سلامت روان كمك می نماید

مصرف میوه و سبزیجات خام به تقویت سلامت روان كمك می نماید

كونفه: به قول محققان مصرف میوه و سبزیجات خام منجر به كاهش علائم بیماری های روانی نظیر افسردگی می گردد.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، پژوهشگران دریافتند خوردن میوه و سبزیجات خام نظیر كیوی، موز، سیب و سبزیجات پربرگ سبز بیش از مواد غذایی پخته شده، كنسروشده و فرآوری شده باعث كاهش علائم افسردگی و بهبود سلامت روان شده و میزان رضایتمندی از زندگی را بالا می برد.
«تاملین كانر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزیلند، در این باره می گوید: «تحقیق ما نشان داده است كه مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات كنسروشده/پخته شده/فرآوری شده ارتباط قوی تری با سلامت روان دارد.»
به گفته كانر، «زمانیكه میوه و سبزیجات پخته، كنسرو و فرآوری می شوند، میزان قابل توجهی از مواد مغذی شان را از دست می دهند، از اینرو دیگر برای سلامت روان فایده ندارند.»
در این مطالعه، بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال جوان از نیوزیلند و آمریكا در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال مورد بررسی قرار گرفتند.
محققان تاكید می كنند شیوه آماده سازی و مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای سلامت مغز حائز اهمیت است.

1397/02/08
13:12:42
5.0 / 5
5189
تگهای خبر: سلامت , كنسرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
کونفه