با حضور بازرسین بهداشتی صورت می گیرد؛
نظارت بر سلامت آب آشامیدنی و مواد غذایی در حرم مطهر امام(ره)
كونفه: رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، از نظارت بر سلامت مواد غذایی برای توزیع بین زائران حرم مطهر امام(ره) اطلاع داد.
به گزارش كونفه به نقل از مهر، سیدرضا غلامی اظهار داشت: این مركز با هماهنگی و همكاری ستاد مراسم ارتحال و كمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای كنترل عوامل محیطی در تمامی مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائرین را انجام داده و در تمام مراحل با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی اقدامات لازم را انجام داده است. وی با اشاره به اینكه برنامه كنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت كنترل شبانه روزی همكاران البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود، اضافه كرد: كنترل سردخانه نگهداری اقلام مذكور از ۶ خرداد در سردخانه مركزی به صورت شبانه روزی توسط همكاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی ایران انجام شده و تا زمان تخلیه كامل سردخانه ادامه دارد. غلامی اظهار داشت: در هنگام مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی تهران بخصوص مركز بهداشت جنوب تهران، كارشناسان و بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم ۳۰ نفره هم حضور فعال دارند تا آخر مراسم نسبت به كنترل عوامل محیطی همچون آب و غذای افطاری مراسم اقدام می كنند. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: در ضمن طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، كلیه دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور آمادگی لازم برای كنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را داشته و تا آخر مراسم حضور فعال خواهند داشت. غلامی در انتها اضافه كرد: تیم ستادی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت هم، از روز دوازدهم تا آخر مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب