نتایج مطالعه جدید نشان می دهد؛
تاثیر وعده صبحانه در كاهش ریسك بیماری قلبی
به گزارش كونفه طبق یافته های جدید، افراد میانسالی كه عادت به نخوردن وعده صبحانه دارند بیشتر از افرادی كه صبحانه كامل می خورند گرفتار گرفتگی عروق قلب می شوند.
به گزارش كونفه به نقل از مهر، محققان دانشگاه تافتس بوستون در جدیدترین مطالعه خود به رابطه بین صبحانه و سلامت بهتر قلب پی بردند.
این محققان عنوان می كنند افرادی كه صبحانه می خورند، كمتر گرفتار تشكیل پلاك در عروق خونی شان می شوند.
پلاك ها رسوبات چربی، كلسیم و سایر مواد قابل تشكیل در عروق هستند كه منجر به سخت شدگی و تنگ شدن عروق خونی می شوند. به این حالت «آترواسكلروز» یا تصلب شریان گفته می گردد. تصلب شریان می تواند منجر به حمله قلبی، سكته و سایر مشكلات شود.
«خوزه پنالوو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تنها نخوردن صبحانه علت اصلی تشكیل پلاك در عروق خونی نیست. بلكه دلایل متعددی می تواند در بروز تصلب شریان نقش داشته باشد.»
به گفته وی، «در خیلی از افراد، حذف وعده صبحانه بخشی از مجموعه عادات بد است. بعنوان مثال این افراد تمایل به خوردن بیشتر در وعده های بعدی دارند.»
پنالوو در ادامه تاكید می كند: «در راس تمامی این دلایل، حذف وعده صبحانه امكان دارد دارای تاثیرات منفی بر هورمون های تنظیم كننده اشتها، قندخون و انسولین باشد.»
مطالعات قبلی نشان داده اند افراد عاشق خوردن صبحانه، كمتر چاق بوده یا مبتلا به دیابت یا بیماری قلبی هستند.
این مطالعه شامل بیشتر از ۴۰۰۰ فرد بزرگسال ۴۰ تا ۴۵ ساله از اسپانیا بود. ۳ درصد این افراد هیچوقت صبحانه نمی خوردند درحالیكه ۲۷ درصد به طورمنظم صبحانه مفصل می خوردند.
محققان مشاهده نمودند در حدود ۷۵ درصد افرادی كه هیچوقت صبحانه نمی خوردند گرفتار تشكیل پلاك در عروق شان شده بودند، در صورتی كه ۵۷ درصد افرادی كه صبحانه مفصل می خوردند، گرفتار گرفتگی عروق شدند.
محققان دریافتند طرفداران خوردن صبحانه از لحاظ شیوه های دیگر زندگی هم سالم تر بودند. بعنوان مثال، آنها میوه و سبزیجات، غذای دریایی و گوشت كم چرب بیشتری می خوردند. همینطور كمتر چاق یا مبتلا به فشارخون بالا، دیابت یا میزان كلسترول ناسالم بودند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب