یك فوق تخصص گوارش و كبد عنوان كرد؛
سه ماده غذایی كه خطر مبتلا شدن به سرطان را زیاد می كند
به گزارش كونفه یك فوق تخصص بیماری های گوارش و كبد، ضمن اشاره به عوامل اصلی مبتلا شدن به سرطان، نسبت به عوارض مواد غذایی خطرناك، اخطار داد.
به گزارش كونفه به نقل از مهر، حسن طاهری، در آستانه هفته سلامت گوارش، با اشاره به اینكه مصرف میوه و سبزیجات در جلوگیری از ابتلاء به سرطان های گوارش بسیار مؤثر است، اظهار داشت: چاقی، عدم تحرك، استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم از عوامل دخیل در بروز سرطان است. این فوق تخصص بیماری های گوارش كبد، تصریح كرد: سرطان زمانی كه به وقوع می پیوندد همچون زلزله ای به حساب می آید كه همه بنیان های خانواده را در هم در می نوردد و بار فكری و اقتصادی زیادی را برای خانواده به همراه دارد. وی با اشاره به اینكه سرطان به صورت كلی علاج خاصی ندارد، اظهار داشت: البته اگر سرطان در مرحله ابتدایی شناسایی شود درمان آن مشكل و پیچیده نخواهد بود و می توان راحت تر با این بیماری مقابله نمود. این فوق تخصص بیماری های گوارش و كبد در ارتباط با بهترین راه های جلوگیری از سرطان، افزود: چاقی یكی از عواملی است كه شانس ابتلاء به انواع سرطان ها را بیشتر می كند و بنابر این جوامع ماشینی امروز بیشتر از سایر جوامع درگیر سرطان شده اند. طاهری اظهار داشت: عدم تحرك، استرس، سبك غذایی ناسالم هم از دیگر عوامل ابتلاء به سرطان به حساب می آید. ازاین رو با فعالیت فیزیكی و استفاده از مواد غذایی سالم می توان ریسك ابتلاء به این بیماری را كم كرد. وی در ارتباط با مصرف مواد غذایی، اظهار داشت: نمك، قند و چربی در مواد غذایی در صورتیكه زیاد استفاده شود، شانس سرطان و ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را مضاعف می كند، این در شرایطی است كه مصرف مواد غذایی حاوی فیبر همچون سبزیجات و میوه ها در جلوگیری از سرطان مؤثر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب