نتایج تازه از آزمایش ها وجود مواد شیمیایی سمی در غذای كودكان
به گزارش كونفه به قول محققین مقدار سموم موجود در غذای كودكان خیلی كم است، اما می تواند در گذر زمان بیشتر شود. نتایج بدست آمده از یك آزمایش نشان داد حدود 95 درصد از غذاهای كودكان حاوی یك یا چند ماده شیمیایی همچون سرب، آرسنیك، جیوه و كادمیم و فلزات سنگین است.
مقادیر این مواد شیمیایی یافت شده خیلی كم بود اما به قول دكتر Philip Landrigan، آرسنیك، سرب و سایر فلزات سنگین می تواند باعث پیشرفت بیماری های عصبی شود. وی افزود، این مقدار در سنین كم می تواند سبب بروز زودرس خطرات شود از همین رو احتیاج به یك برخورد جدی دارد.
برای مثال در یك نمونه از سرلاك برنج، مقدار آرسنیك یافت شده بیشتر از حد مجاز بود. از جانب دیگر برنج توانایی جذب این آرسنیك را دارد. بنابراین بهتر است از سایر غذاها مانند سرلاك جو استفاده نمود. چه غذایی برای كودكان بهتر است؟
استفاده از غذاهای بدون برنج مانند میان وعده ها و سرلاك های بدون برنج برای كودكان ایمن تر است. همینطور مصرف سبزیجات متنوع كه حاوی مواد مغذی گوناگونی است به والدین سفارش می شود. به قول دكتر Gina Posner، ما سال های گوناگونی است كه به خانواده ها گوش زد می نماییم از سرلاك و مواد حاوی برنج برای كودكان خود استفاده نكنند چونكه مطالعات مختلف سطح های گوناگونی از آرسنیك را به ثبت رسانده است. همینطور افزود، تا حد ممكن استفاده از سبزیجات ریشه ای را به علت وجود تركیبات سمی در خاك كاهش دهید.
مواد ارگانیك هم امكان دارد سمی باشند
حتی غذاهای ارگانیك كه بدون استفاده از مواد شیمیایی آماده شده است هم از خطر این سموم در امان نیست. برای مثال استفاده از مواد بدست آمده از یك خاك آلوده می تواند آلوده شدن ماده غذایی شود. با این وجود برخی شركت ها با استفاده از طریق كارهایی مانند استفاده از نیروی انسانی به جای ماشین یا خالص سازی در زیر آب سرد با فشار بالا، تلاش در از بین بردن این مواد سمی از غذای كودكان دارند.
healthline.com 2121
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب