کشف یک شهر عصر برنز
کونفه: باستان شناسانی که در چین مشغول کاوش بودند، بقایای یک شهر عصر برنز به همراه گورستان، بقایای یک قلعه و کارگاه های سفال سازی را کشف کردند.
به گزارش کونفه به نقل از ایسنا و به نقل از لایوساینس، گروهی از باستان شناسان با کاوش در چین بقایای شهری محصورشده با دیوار را کشف کردند که به عصر برنز متعلق می باشد و زمانی در آن یک قلعه، خندق، گورستان، گودال هایی برای حیوانات قربانی شده و کارگاه های سفال سازی وجود داشت.
این شهر باستانی که با نام «Yaoheyuan» شناخته می شود در دامنه های کوهستان «لیوپان» واقع در شمال غربی چین قرار داشت. برمبنای اطلاعاتی که در سوم اوت در ژورنال «آنتیکیتی» انتشار یافته است، این شهر در دوره «ژو غربی» (فاصله ۱۰۴۵ قبل از میلاد تا ۷۷۱ قبل از میلاد) یک مرکز قدرتمند سیاسی و فرهنگی بود.
با آنکه چندین محوطه دیرینه شناسی متعلق به عصر برنز در این منطقه از چین وجود دارد، با اینحال باستان شناسان شهر «Yaoheyuan» را باتوجه به تنوع سازه هایی که در آن کشف شده است به عنوان یک قطب منطقه ای در دوران دودمان «ژو» در نظر گرفته اند.
کارشناسان باتوجه به کشف مقبره های گوناگون شامل استخوان حیوانات و انسان دریافتند که قربانی کردن یک سنت رایج در این شهر باستانی بوده است. کاوشگران همین طور شش گودالی را کشف کردند که بقایای چندین اسب در آنها وجود دارد. آنها در مجموع اسکلت ۱۲۰ اسب همچون چند کره اسب را در این گودال ها پیدا کردند.
باستان شناسان همین طور بقایای اولین محوطه ریخته گری برنز متعلق به دوران «ژو غربی» را در این مکان کشف کردند.
علاوه بر این باستان شناسان مجموعه متنوعی از اشیای تاریخی همچون اشیاء سرامیکی و سنگی و یشم را کشف کردند که در نقاط مختلف این محوطه باستانی قرار داشتند.
منبع: كونفه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب