راهکارهایی برای رفع نفخ و تهوع

راهکارهایی برای رفع نفخ و تهوع

به گزارش کونفه، خوردن غذاهای چرب می تواند احساس رضایت در ما ایجاد نماید، اما گاهی اوقات این احساس رضایت دائمی نیست و با ناراحتی پس از لذت خوردن غذای چرب همراه می باشد.



به گزارش کونفه، چربی ترانس و چربی اشباع موجود در غذاهای چرب و فست فودها نه تنها سبب افزایش وزن می شود، بلکه سبب افزایش سطح کلسترول در بدن و سطوح قند خون می شود.

همشهری در گزارشی آورده که حالت تهوع بعد از مصرف شیرینی های چرب یک اتفاق رایج است، با این وجود نباید زیاد نگران بود طبیعت برای ما درمان هایی به شکل نوشیدنی های آرام بخش فراهم نموده است. در این مطلب، پنج نوشیدنی سالم را بررسی می نماییم که می توانند حالت تهوع را کاهش داده و تعادل را بعد از یک وعده غذایی مقوی و چرب به بدن بازگردانند.

آب گرم

آب گرم قدیمی ترین، ساده ترین و در عین حال موثرترین درمان بعد از مصرف غذاهای چرب است. آب گرم با تقویت تجزیه چربی ها به هضم غذا کمک می نماید و سبب می شود بدن غذای سنگین را به صورت موثرتری پردازش کند. گرمای آب داغ همینطور ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند و هر گونه ناراحتی یا نفخ ناشی از زیاده روی های در خوردن غذاهای چرب را می کاهد. علاوه بر این، آب داغ گردش خون را بهبود می بخشد و به دفع سموم کمک می نماید. نوشیدن آب داغ پس از غذا یک عمل تسکین دهنده است که به سلامت کلی گوارش هم کمک می نماید.

نوشیدنی و سوپ های سم زدا


نوشیدنی ها و سوپ ها غنی از مواد مغذی مانند سبزیجات و گیاهان از فرایند سم زدایی طبیعی بدن پشتیبانی می کنند. این نوشیدنی ها به هضم غذا کمک می کنند، نفخ را کم می کنند و ویتامین های ضروری را فراهم می کنند و در تقویت حس جوانی و شادابی موثر هستند. گنجاندن نوشیدنی ها یا سوپ های سم زدا در برنامه غذایی بعد از مصرف چربی می تواند یک راه سالم برای تنظیم مجدد سیستم شما باشد.

نوشیدنی های پروبیوتیک


این نوشیدنی ها که سرشار از باکتری های مفید هستند، میکروبیوم روده سالم را تقویت می کنند و در هضم بهتر غذا موءثر هستند، پروبیوتیک ها همینطور به بدن کمک می کنند تا چربی ها را تجزیه کند و ناراحتی هایی که اکثرا با وعده های غذایی چرب همراه می باشد را کم می کنند.

آب یا چای رازیانه


آب رازیانه بعد از مصرف غذاهای چرب یک انتخاب فوق العاده است. آب رازیانه که به داشتن خواص گوارشی شناخته شده است به کاهش نفخ و ناراحتی بعد از خوردن غذای چرب کمک می نماید. نوشیدن این گیاه معطر به صرت چای سبب هضم بهتر غذا می شود و یک داروی تسکین دهنده برای مقابله با سنگینی وعده های غذایی چرب است. طریقه درست کردن چای رازیانه بسیار ساده است؛ می توانید به آسانی مقداری دانه رازیانه یا رازیانه تازه را در آب بجوشانید و میل کنید.

چای سبز


چای سبز حاوی کاتچین ها و آنتی اکسیدان های قوی است که به هضم غذا کمک می نماید و سبب کاهش تأثیر وعده های غذایی چرب بر سیستم گوارش می شود. چای سبز تولید آنزیم های گوارشی را تحریک می کند و سبب تجزیه چربی ها و کاهش ناراحتی می شود. علاوه بر این، پلی فنول های موجود در چای سبز به سلامت کلی کمک می نماید و خواص ضد التهابی عرضه می دهد. نوشیدن چای سبز بعد از خوردن چربی نه تنها به هضم غذا کمک می نماید، بلکه حس طراوت بخشی به روز شما می بخشد و به سلامتی پس از صرف غذا کمک می نماید.





منبع:

1402/11/21
09:29:32
5.0 / 5
384
تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , چای , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
کونفه