جلوگیری از سرطان پستان با رعایت این ۴ نکته
به گزارش کونفه، سرطان پستان به وضعیتی اطلاق می شود که رشد گروهی از سلول های سرطانی در یک یا هر دو سینه، سلول های سالم را مورد حمله قرار می دهند.
به گزارش کونفه، عواملی مانند ژنتیک، سطح تحرک، تغذیه، باروری و مشکلات هورمونی نقش مهمی در مبتلا شدن به سرطان پستان دارند. از میان این عوامل، تغذیه یکی از مهم ترین فاکتورهاست. توجه به این عادات غذایی خطر احتمال سرطان پستان را کاهش می دهد:
۱) افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات
انواع توت ها، کلم ها، انگور، گلابی، گریپ فروت، پرتقال، گوجه فرنگی و سبزیجات برگ دار مانند اسفناج برای جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان پستان مناسب هستند.
۲) مصرف چربی سالم
یکی دیگر از اقدامات مناسب برای کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان پستان، داشتن رژیم غذایی کم چرب است. آووکادو، تخم مرغ، روغن زیتون و روغن نارگیل بهترین جایگزین برای چربی های حیوانی هستند.
۳) مدیریت وزن
چاقی خطر مبتلا شدن به انواع سرطان را افزایش می دهد؛ ازاین رو حفظ وزن در محدوده وزنی نرمال و سالم در جلوگیری از سرطان پستان مفید می باشد.
۴) کاهش مصرف گوشت قرمز
مطالعات نشان داده است مصرف گوشت قرمز در افزایش ریسک مبتلا شدن به سرطان پستان نقش دارد. جایگزین های پروتئینی سالم برای گوشت قرمز عبارتند از: بوقلمون، مرغ بدون چربی، ماهی، لوبیا سیاه، لوبیا، نخود، عدس و تخم مرغ.
بیشتر بخوانید:
با این روش ها از شایع ترین سرطان پیشگیری کنید یک خبر خوب در رابطه با سرطان پستان
منبع: eatthis
۴۷۲۳۲
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب