هشدار سازمان غذا و دارو درباره ی خطر بوتولیسم در کنسروهای خانگی
کونفه: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی در فرآوری و نگهداری این محصولات تاکید نمود.
به گزارش کونفه به نقل از ایسنا، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به خطرات جدی مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی اظهار داشت: بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی بسیار خطرناکست که در اثر سم تولید شده توسط باکتری Clostridium botulinum ایجاد می شود. این باکتری می تواند در محیط های بی هوازی مانند کنسروهای بسته بندی شده خانگی رشد کند و به سرعت سموم کشنده ای تولید نماید که برای سلامت انسان خطرناکست.
وی ادامه داد: تعدادی از افراد در فرآوری کنسروهای خانگی اصول بهداشتی و استانداردهای لازم را رعایت نمی کنند که این امر خطر رشد باکتری ها و ایجاد مسمومیت را بیشتر می کند. علائمی مانند ضعف عضلانی، تاری دید و مشکلات تنفسی ممکنست نشانه بروز بوتولیسم باشد و نیاز به مراجعه فوری به مراکز درمانی دارد.
بهفر با تأکید بر رعایت نکات ایمنی در تهیه غذاهای کنسروی خانگی اظهار داشت: کنسروها و شیشه های بسته بندی شده باید بطور کامل و با دمای کافی حرارت داده شوند تا باکتری ها و سموم احتمالی از بین بروند. همین طور در صورت مشاهده تغییراتی نظیر بادکردگی، نشتی یا بوی نامطبوع در کنسروها، از مصرف آنها خودداری کنید.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با سفارش به دقت در تهیه کنسروهای خانگی اظهار داشت: برای جلوگیری از مسمومیت بوتولیسم، لازم است مواد غذایی در دمای مناسب و با اصول بهداشتی نگهداری شوند و تا حد امکان از مصرف مواد غذایی مشکوک اجتناب شود.
او در آخر اصرار کرد که مردم با رعایت این اصول می توانند سلامت خود و خانواده شان را حفظ نموده و از خطرات ناشی از مسمومیت های غذایی در امان باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب