۵۵۰۰ نفر در سازمان اورژانس کشور استخدام می شوند
به گزارش کونفه، رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: با عنایت وزیر بهداشت از ۲۷ هزار نفری که در آزمون آینده استخدامی وزارت بهداشت استخدام می شوند، ۵۵۰۰ نفر در سازمان اورژانس کشور استخدام می شوند که بخش بزرگی از مشکل کمبود نیرو در اورژانس، حل می شود.
به گزارش کونفه به نقل از وبدا، دکتر جعفر میعادفر در مراسم افتتاح همزمان ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور با حضور وزیر بهداشت، عنوان کرد: هم اکنون ۵۲ پایگاه اورژانس هوایی در کشور فعال است که اهمیت بالای ی در خدمات رسانی به ویژه در مناطق محروم، صعب العبور و عشایری دارد.
وی ضمن اشاره به مأموریت ها و تماسهای بالای مردم با اورژانس ۱۱۵، تصریح کرد: امروز دو سامانه پایش و ردیابی ناوگان آمبولانسی تا سطح پایگاه اورژانس و همینطور تفسیر هوشمند نوار قلب در جهت افزایش سرعت خدمت رسانی و انتقال بیماران قلبی به مراکز درمانی، رونمایی می شود.
رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه سازمان اورژانس با مردم ارتباط مستقیمی دارد و خط مقدم نظام سلامت است، اضافه کرد: تلاش ۲۹ هزار نیروی این سازمان، عرضه خدمات باکیفیت و شایسته به مردم در کوتاه ترین زمان و در نهایت رضایتمندی آنها است.
وی خاطرنشان کرد: با عنایت وزیر بهداشت از ۲۷ هزار نفری که در آزمون آینده استخدامی وزارت بهداشت استخدام می شوند، ۵۵۰۰ نفر در سازمان اورژانس کشور استخدام می شوند که بخش بزرگی از مشکل کمبود نیرو در اورژانس، حل می شود.
منبع: كونفه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب