معاون عملیات بیمه ای صندوق بازنشستگی فولاد اعلام كرد

آغاز اجرای بیمه پایه سلامت برای بازنشستگان صندوق فولاد

آغاز اجرای بیمه پایه سلامت برای بازنشستگان صندوق فولاد

به گزارش کونفه، معاون فنی و عملیات بیمه ای صندوق فولاد اعلام نمود: بیمه پایه سلامت در کنار بیمه تکمیلی برای بازنشستگان از آغاز اسفند ماه فعال گشته است.


به گزارش کونفه به نقل از ایسنا، محمد ابراهیمی اضافه کرد: اتصال به بودجه سیاستی ارزی کشور در عرصه سلامت، اتصال به منابع بودجه عمومی دولت درباب داروهای مشمول، تغییر سیاست ارزی و تامین اعتبار و پیاده سازی و اجرای طرح دارویار، سهولت اتصال به نسخه نویسی الکترونیکی در سطح کشور، ایجاد پرونده سلامت برای کلیه افراد در جامعه و امکان اقدامات بهینه پزشکی در بستر پرونده سلامت، دریافت خدمات بصورت آنلاین در سراسر کشور و ارتقاء سطح سلامت جامعه و دسترسی سهل و عادلانه به مراکز درمانی (بیمارستان ها، داروخانه ها، درمانگاه ها و... ) در سراسر کشور همچون امتیازات اجرای این طرح است.
ابراهیمی اشاره کرد: کاهش سهم بازنشسته (پرداخت از جیب یا o.o.p) پرداخت حداقل هزینه خدمات درمانی-تشخیصی در کلیه مراکز و کاهش پرداخت هزینه های درمانی توسط بازنشسته ها، ممانعت از هدر رفت سرمایه های بازنشستگان و صندوق در بخش درمان و امکان استفاده از محل این صرفه جویی در بخشهای دیگر سلامت و درمان برای بیمه شدگان صندوق، ممانعت از هرگونه سو استفاده های احتمالی از بیمه به سبب نظارت گسترده، ایجاد امنیت روانی و سلامت جامعه در مواقع بروز بیماری، بهره مندی از پزشک خانواده و نظام جامع سلامت ارجاع محور و امکان ایجاد بیمه تکمیلی طلایی برای ممانعت از پرداخت هزینه های مازاد همچون دیگر مزایای اجرائی این طرح برای بازنشستگان صندوق فولاد خواهد بود.



منبع:

1403/12/12
15:27:47
5.0 / 5
92
تگهای خبر: آنلاین , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه