مهر گزارش می دهد؛
شكلات واقعی را بشناسیم، اهمیت چراغ راهنمای تغذیه
كونفه: اغلب مردم هر شكلات قهوه ای رنگی را كاكائو می دانند، در حالیكه شكلات واقعی باید با استفاده از كره كاكائو درست شده باشد.
به گزارش كونفه به نقل از مهر، كارشناسان تغذیه و همینطور پزشكان بر این عقیده اند كه خوردن روزانه ۵۰ گرم شكلات تلخ می تواند برای بدن مفید باشد.
كاكائو بعنوان خوراكی انرژی بخش، شادی آفرین و تقویت كننده قلب شناخته می شود. در برخی از مطالعات ثابت شده است كاكائو سبب كاهش فشار خون و تنظیم كلسترول بد در خون می گردد. تفاوت شكلات با درصدهای تلخی متفاوت، نشان دهنده تفاوت میزان كره كاكائوی و پودر كاكائوی آن است. نقش شكلات واقعی در پیشگیری از سكته در همه انواع شكلات واقعی حفظ می گردد و تولید شكلات با درصدهای تلخی متفاوت برای پاسخگویی به ذائقه و سلیقه افراد مختلف است
حمیدرضا منسوب شانجانی كارشناس این حوزه، می گوید: شكلاتی كه با كره كاكائو درست نشده باشد، نمی توان آن را شكلات واقعی تلقی كرد. زیرا، مردم چنین تصور می كنند كه هر شكلات قهوه ای رنگی كاكائو است. در حالیكه اینطور نیست و ما باید این واقعیت را برای مردم بازگو نماییم كه شكلات واقعی با استفاده از كره كاكائو درست می گردد.
وی با اشاره به قیمت گران كره كاكائو، می افزاید: كره كاكائو از درخت كاكائو به عمل می آید كه تنها در خط استوا می توان درخت كاكائو را دید، در نتیجه تنها چند شركت معتبر در دنیا هستند كه این محصول را به عمل می آورند.
منسوب شانجانی، از كره كاكائو بعنوان یكی از بهترین و سالم ترین روغن های شناخته شده در جهان نام می برد و می گوید: این روغن از دانه كاكائو به عمل می آید كه همان كره كاكائو است.
بررسی ها نشان داده است كه سرانه مصرف شكلات یا همان كاكائو در ایران خیلی پایین تر از سرانه جهانی است. این در شرایطی است كه مصرف شیرینی كه حاوی چربی و شكر زیادی است، در كشور بیشتر از شكلات است.
آمارها نشان داده است سرانه مصرف شكلات در جهان بیشتر از ۶ كیلوگرم است، در حالیكه این سرانه در ایران كمتر از ۳ كیلوگرم است.
ابراهیم منسوب شانجانی، تولید كننده شكلات با اشاره به نقش شكلات در سلامت افراد، می گوید: یكی از موضوعات مورد توجه در صنعت شكلات سازی كشور، استفاده از ویتامین های غنی شده در ساخت شكلات است. این نوع شكلات ها می تواند برای دانش آموزان خیلی مفید باشد.
وی در ارتباط با استفاده از برچسب راهنمای تغذیه بر روی محصولات غذایی و خوراكی، می افزاید: شاید استفاده از این برچسب منجر به كاهش فروش برخی محصولات حاوی نمك، شكر و روغن بالا شود، اما به نظر من اقدام خوبی است كه سازمان غذا و دارو انجام داده است. زیرا، انتخاب را برای مصرف كنندگان آسان تر می كند.
منسوب شانجانی، بر لزوم ترویج فرهنگ مصرف شكلات واقعی در كشور تاكید می كند و می گوید: مردم باید با شكلات واقعی آشنا شوند، چون برخی شكلات ها همچون آن دست از شكلات های خارجی كه به صورت قاچاق وارد كشور می شود، با استفاده از روغن پالم تهیه شده اند. زیرا، قیمت كره كاكائو چند برابر قیمت پالم است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب