شربتی كه شما را از شر سرماخوردگی خلاص می كند

شربتی كه شما را از شر سرماخوردگی خلاص می كند

به گزارش كونفه باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یك محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: شربت هل به دلیل وجود ویتامین C می تواند سرماخوردگی، گلو درد، برونشیت و آسم را رفع كند.


حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی، درباره خواص شربت هل اظهار نمود: شربت هل یكی از شربت های خوش طعم و مفید می باشد كه حاوی انواع ویتامین های A، C، E، گروه ویتامین های B شامل B۱، B۲، B۳، B۶، كربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، كلسیم، مس، فسفر، منیزیم، منگنز، روی (زینك)، آهن، اسید فولیك، فیبر، پروتئین، رزین و زینجیبرن است. او افزود: این شربت ضد نفخ و بادشكن است و تاثیر قابل ملاحظه ای در رفع بوی بد دهان دارد همینطور این شربت به افزایش دمای بدن در فصول سرد سال كمك می نماید و نقشی موثر در تقویت عمومی بدن دارد. این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: این شربت عوارضی مثل اختلالات هضم ناقص غذا، عفونت های معده، لثه، سینوس ها و گلو دارد، بوی ناشی از مصرف سیر و پیاز و غیره را رفع می كند. شربت هل خاصیت چربی سوزی دارد و به كاهش وزن كمك می نماید همینطور نقش موثری در افزایش قدرت باروری در مردان و تقویت سیستم قلبی و عروقی دارد. نقش شربت هل بر بهبود بینایی عظمایی با اشاره به تاثیر این شربت بر بهبود بینایی تصریح كرد: شربت هل به دلیل وجود ویتامین C فراوان می تواند سرماخوردگی، گلو درد، برونشیت و آسم را رفع كند، این شربت آرام بخش است ازاین رو می تواند اضطراب، استرس و افسردگی را از بین ببرد؛ همینطور این شربت تاثیر قابل ملاحظه ای در رفع عفونت مجاری ادراری، التهاب مثانه و اسپاسم عضلات دارد. این محقق و پژوهشگر طب سنتی خاطرنشان كرد: ویتامین های A، C و E موجود در این شربت سبب ایجاد خاصیت آنتی اكسیدانی در آن شده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می كند، همینطور این شربت تاثیر زیادی بر رفع حالت تهوع، سكسكه و روماتیسم، دفع سموم از بدن، كنترل دیابت نوع ۲، تقویت حافظه و پیشگیری از ابتلای افراد به آلزایمر دارد. او با تاكید بر منع مصرف این شربت برای زنان آبستن اظهار داشت: برای تهیه شربت هل به یك لیتر عرق هل، نیم لیتر عرق زنجبیل، ۳۵ گرم دانه نیم كوب شده هل و۵۰۰ گرم عسل احتیاج دارید؛ كافی است عرقیات را با هم مخلوط و دانه های نیم كوب شده هل را به آن اضافه كنید؛ پس از پنج ساعت محلول به دست آمده را برای پنج دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید و پس از متعادل شدن دمای مخلوط، عسل را به آن اضافه كنید. ۲۳۵۲۱۲

1398/06/23
21:51:03
5.0 / 5
4884
تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , دیابت , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کونفه