این رژیم غذایی خطر مبتلاشدن به سرطان روده را بیشتر می کند

این رژیم غذایی خطر مبتلاشدن به سرطان روده را بیشتر می کند

به گزارش کونفه، مهر به نقل از مدیکال نیوز نوشت: کارشناسان می گویند رژیم غذایی مملو از چربی می تواند خطر مبتلاشدن به برخی از بیماریهای جدی را افزایش دهد.



محققان گزارش می دهند که رژیم غذایی پرچرب می تواند خطر ابتلاء به بیماری هایی مانند سرطان روده بزرگ را افزایش دهد. آنها افزودند که عادات غذایی پرچرب همین طور می تواند بر سیستم ایمنی و عملکرد مغز خطر ابتلاء به کووید -۱۹ تأثیر بگذارد.

محققان دانشگاه کالیفرنیا می گویند رژیم های غذایی پرچرب بر ژن های در رابطه با چاقی، سرطان روده بزرگ و بیماری روده تحریک پذیر تأثیر می گذارد. دانشمندان در این مطالعه، موش ها را با سه رژیم غذایی مختلف در طول ۲۴ هفته تغذیه کردند. حداقل ۴۰ درصد از کالری دریافتی از رژیم غذایی حاصل از چربی بود.

سپس پژوهشگران تغییرات ژنتیکی را در هر چهار قسمت روده موش بررسی کردند. یک گروه از موش ها رژیم غذایی مبتنی بر چربی اشباع شده از روغن نارگیل مصرف کردند. گروه دوم یک رژیم غذایی مبتنی بر روغن سویای مونوغیراشباع و اصلاح شده دریافت نمودند. گروه سوم رژیم غذایی روغن سویا اصلاح نشده سرشار از چربی غیراشباع چندگانه مصرف کردند.

اگرچه مطالعات روی موش همیشه در مورد انسان صدق نمی کند، اما پژوهشگران خاطرنشان کردند که موش ها در ۹۷ درصد از DNA فعال انسان مشترک هستند. در مقایسه با یک رژیم غذایی کنترل کم چرب، هر سه گروه از موش ها، تغییرات در بیان ژن را تجربه کردند، که پروسه تبدیل اطلاعات ژنتیکی به مواد عملکردی مانند پروتئین است.

این تحقیق همین طور نشان داد که هر سه رژیم غذایی پرچرب بیان ACE۲ و سایر پروتئین های میزبان را که توسط پروتئین های خوشه ای کووید ۱۹ برای ورود به بدن استفاده می شوند، زیاد کردند. پژوهشگران اضافه کردند که غذاهای پرچرب موجب افزایش علایم سلول های بنیادی در روده بزرگ می شود که در حقیقت می توانند پیش سازهای سرطان باشند.
بیشتر بخوانید: بهترین غذا برای رشد و سلامت مو چیست؟
۴۷۲۳۶


1402/10/22
14:31:08
5.0 / 5
356
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چاقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
کونفه