رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح كرد

پیشبرد اهداف سلامت و ایمنی غذا

پیشبرد اهداف سلامت و ایمنی غذا

کونفه: نخستین جلسه بررسی عوامل موثر بر حفظ و ارتقاء سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اجرا شد.


به گزارش کونفه به نقل از ایسنا، نخستین جلسه کمیته تخصصی بررسی عوامل موثر بر حفظ و ارتقاء سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی (زنجیره غذایی) باتوجه به تکالیف دبیرخانه و مفاد ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، بمنظور تحقق اهداف سلامت، ایمنی و امنیت غذا و تغذیه با تأکید بر تامین، تولید و عرضه غذای سالم برای آحاد مردم ذیل سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور کلیه دستگاههای اجرائی ذینقش انجام شد.
دکتر محمد اسماعیل مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، در این نشست پیشبرد اهداف سلامت و ایمنی غذا و تغذیه را از با اهمیت ترین اهداف دبیرخانه بیان کرد.
وی گفت: تمامی دستگاه های اجرائی مربوطه باید اطمینان حاصل کنند که فرآورده های گوشتی سالم و باکیفیت به دست مردم برسد.
دکتر مطلق اشاره کرد: برای ارتقاء سلامت مردم و تامین غذای سالم و باکیفیت همه دستگاه های اجرائی باید تلاش کنند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست قرار شد کمیته تخصصی ارتقاء سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور کلیه ذینقشان بمنظور بررسی چالش های موجود در پروسه تولید فراورده های گوشتی از مرحله تامین ماده اولیه، پروسه تولید در کارخانه، توزیع و عرضه آن به طور بهداشتی تشکیل گردد و راهکارهای مناسب و قابل اجرا با همکاری کلیه ذینقشان در دبیرخانه تدوین شده و عملکرد دستگاهها مورد پایش و ارزیابی قرار می گیرد و در صورت لزوم بوسیله شورای عالی سلامت و امنیت غذایی موضوعات پیگیری گردد.



منبع:

1403/06/07
09:19:24
5.0 / 5
232
تگهای خبر: بهداشت , تخصص , تغذیه , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کونفه