سفارش وزارت بهداشت در رابطه با استفاده از روغن های سالم در مصرف روزانه
به گزارش کونفه، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بخصوص روغن های اشباع، و استفاده از روغن های با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال اظهار داشت: البته حذف روغن هم به هیچ وجه سفارش نمی گردد.
به گزارش کونفه به نقل از ایسنا، دکتر احمد اسماعیل زاده در نشست خبری «پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم» که امروز، چهارشنبه، ۱۴ آذر ماه برگزار گردید، اظهار داشت: پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده» از ۱۷ تا ۳۰ آذر ماه انجام می شود.
وی با اعلان اینکه روغن و اسیدهای چرب از مشکلات حوزه سلامت است، اظهار داشت: بااینکه مصرف اسیدهای چرب ترانس کم شده اما با میزان ایده آل فاصله دارد. «کانولا»، بهترین روغن برای مصرف است؛ چونکه نسبت برخورداری امگا۳ و امگا۶ مناسبی دارد. اما نباید حرارت زیادی به این روغن داده شود. همین طور بررسی ها بیان کننده این است که قیمت روغن کانولا با روغن سویا، روغن ذرت و روغن آفتابگردان تفاوت چندانی ندارد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن و استفاده از روغن های با اسید چرب ترانس پایین، درعین حال اظهار داشت: البته حذف روغن به هیچ وجه سفارش نمی شود؛ چونکه حذف روغن می تواند بر سلامت پوست، کبد و مو اثرگذار باشد.
اسماعیل زاده اظهار داشت: مصرف کم چربی مناسب می باشد و استفاده زیاد از کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید و برنج سفید برای سلامت سفارش نمی گردد. برخی افراد، کربوهیدرات های تصفیه شده را جایگزین چربی می کنند.
وی درباره ی استفاده از روغن سرخ کردنی هم اظهار داشت: بهتر است برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده کرد؛ چونکه ترکیبات اسیدهای چرب این روغن ها با حرارت دیدن، برای بدن مضر نمی باشد. همین طور بهتر است که ماهی در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود؛ چونکه ماهی منبع اصلی امگا۳ است.
منبع: kunefe.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب