۴ عادت غذایی نادرست كه سبب مرگ زودرس می شود
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: مطالعه ای جدید نشان داده است که مصرف زیاد غذاهای فرآوری شده و صنعتی با افزایش میزان مرگ و میر ارتباط مستقیم دارد.
به نقل از ارم نیوز، خوردن غذاهای فرآوری شده یکی از عادت های بد غذایی است که می تواند تاثیر خطرناکی بر سلامتی و عمر انسان بگذارد. متخصصان تغذیه سفارش می کنند که برای سلامتی و طول عمر باید به غذاهای سالم توجه کنید و از مصرف غذاهای فرآوری شده خودداری کنید. گوشت های فرآوری شده بررسی اخیر در مورد مصرف گوشت قرمز که بر روی بیشتر از ۱.۵ میلیون نفر انجام شده، نشان داد که مصرف منظم گوشت فرآوری شده با افزایش ریسک بیماری های قلبی و سرطان به خصوص سرطان روده بزرگ و مرگ زودرس همراه می باشد. غذاهای سرخ شده محققان همینطور غذاهای سرخ شده را با دیابت نوع ۲ و مشکلات قلبی مرتبط دانسته اند. مطالعات جدید نشان داده است که خوردن روزانه غذاهای سرخ شده می تواند سبب مرگ زودرس شود. قندهای اضافه شده یک مطالعه انتشار یافته در مجله Mayo Clinic Proceedings نشان داده است که کاهش مصرف قندهای اضافه شده سبب کاهش دیابت و مرگ زودرس می شود. کاهش مصرف مواد غذایی و نوشیدنی هایی که حاوی قندهای اضافی هستند یکی از موثرترین راهکارها برای اطمینان از سلامتی فرد است. خطر الکل مصرف الکل با بعضی از انواع سرطان مانند سرطان مری ارتباط دارد. نوشیدن بیش از اندازه مواد غذایی علاوه بر بیماری قلبی عروقی و صدمه به عضلات قلب منجر به نارسایی قلبی، بیماری کبدی، سکته مغزی و صدمه مغزی هم می شود. 23302
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب